Om mig

Maria Lindberg


BakgrundFrån professionell dansare i Let´s Dance 2009-2011, till inköpare inom mode, till idag stress- och livscoach. Livet händer!


Efter att ha drabbats av stressjukdom efter några år med inköp bestämde mig för att förändra min riktning.

Med de erfarenheter och kunskap jag fått hjälper jag nu människor till välmående och att skapa sitt allra bästa liv!


Artikel om min historia, i Expressen, Topphälsa & Amelia 

hittar du här

Artikel i Femina hittar du härStresscoach

Jag är licensierad stresscoach via Hallén & Hellander utbildningar, en utbildning godkänd och kvalitetssäkrad av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Utbildningen innefattar kunskap inom ACT, mindfulness, andning, biokemisk kunskap om kroppen, beteendevetenskap, coachning, klientfall etc.


Jag har även läst andra utbildningar inom stress, som Stress & Arbetsmiljö på Luleå Tekniska Universitet samt Hälsopsykologi på Karolinska Institutet.


Livscoach

Jag är certifierad livscoach genom Livscoachakademin enligt ICF:s normer och regler, som innebär att jag inte ger råd utan hjälper dig ta fram dina svar. 

Utbildning på Lambent Coaching, England; Coaching the brain & beliefs, det senaste inom coaching, där man använder kunskap inom neuroscience och hur hjärnan fungerar i sin coachningsteknik.


MIMY

MIMY-instruktör via Balansinstitutet som bygger på Medicinsk yoga och Mindfulness. MIMY är en metod som testats via svensk forskning och fått fina resultat för återhämtning och självledarskap.


Dansare

Jag är även professionell dansare och har meriter som svensk mästare, har representerat Sverige i sv. landslaget på EM, VM, NM. Jag har även haft uppdrag som dansare i TV4s Let´s Dance. Där dansade jag med Carl-Jan Granqvist (2009), Rabih Jaber (2010) och Björn Ranelid (2011).
Livet är för kort för att inte levas fullt ut!

Utbildningar


  • Lic. stresscoach via Hallén Helander utbildningar
  • Certifierad livscoach via Livscoachakademin
  • Coaching The Brain, Lambent Coaching, England
  • MIMY-instruktör på Balansinstitutet
  • Professionell dansare
  • Stress & Arbetsmiljö Luleå Tekniska Universitet
  • Hälsopsykologi på Karolinska Institutet
  • 3P (3 principles) med David Key 

Om mig