lilla Mindfulnesskursen


Den här kursen är för dig som är nyfiken på mindfulness och på ett enkelt sätt vill lära dig grunderna. Det är också för dig som vill sänka stress och bygga inre lugn och styrka. Vad är mindfulness?


Man kan säga att det är ett förhållningssätt till livet, som utvecklar uppmärksamhet, medvetenhet och medkänsla. Att vara mindful handlar om att vara fullt medveten om vad som sker i nuet utan filter och utan att bedöma det som sker. Oavsett livssituation kan du med mindfulnessträning minska din stress och öka din livskvalitet.

Forskning visar att det ger återhämtning både för hjärna och kropp.  Det ger minskad stress och oro, mer fokus, bättre sömn och större förmåga att hantera svårigheter. 


Kursen bygger på de 9 attityderna till livet som ingår i Mindfulness, du får lära dig vilka de är, samt öva dig i dem genom att lyssna på ljudfiler. 


Forskning visar vikten av små korta pauser under dagen för att vi ska må bra. Kursen innehåller även en bonus med små stunder, 9 korta övningar för att slappna av och ladda ny energi. De passar perfekt att göra som ett litet skönt avbrott under arbetsdagen.Testa mindfulnessmeditation härPris & upplägg


När: start när som, du får tillgång till kursen på en gång vid köp.

Tid: du bestämmer takt och tid, du har tillgång i 1 år från inköp.

Var: hemma i soffan, på jobbet vid datorn eller på bussen med telefonen, det som passar dig bäst.

Investering: 349kr. Det går bra att använda friskvårdsbidrag till detta om så önskas. Jag finns på E-passi och Wellnet ifall du har det.Sagt om kursen:


" Maria har så behaglig röst på ljudfilerna. Det är så värt att ta sig de där 5 minutrarna och lyssna på mindfulnessövningarna. Jag känner mig alltid lugnare och mer avslappnad efteråt. " 


" Bästa starten på dagen! Att börja med mindfulness med Maria."