Självledarskap & livsdesign


Hur vill du leva ditt liv? Vad vill du skapa? När mår du som bäst?Det är få som skulle sätta sig i en taxi och inte vet vart man vill åka med den. Men ändå är det så de allra flesta lever sina liv. Vi låter den yttre världen bestämma hur livet ter sig, i stället för att skapa det själva. Det här är en kurs för dig som vill ta ägandeskapet över ditt liv och som vill utgå från dig och det du vill.Vill du skapa en förändring i ditt liv?


Finns det något i ditt liv som du inte är riktigt nöjd med? Något som kanske skaver lite? Som du tänker att bara det förändras, så kommer livet vara på topp?


Det finns  2 saker som är direkt avgörande för hur du upplever ditt liv. Dina tankar och dina känslor. Vill du förändra ditt liv så behöver du börja med att förändra just dessa. Helt enkelt titta på det som är, från en annan synvinkel. För som Einstein så klokt sa:"You can´t solve a problem with the same mind that created it."

Du får möjlighet att titta på dina tankar, vanor och undermedvetna sanningar som hindrat dig nå dit du vill. Du kommer att få lära dig hantera tankar och känslor och hur du kan använda dem för att skapa ett nytt resultat.


Om du är redo att titta på ditt liv från en annan synvinkel och börja leda dig själv i den riktning du vill gå, tycker jag att du ska vara med!


Vi ses 2 tillfällen25-nov + 2-dec kl 10-12.30 via onlinesamtal i en liten grupp. Begränsat antal platser, så vänta inte med anmälan om du känner att den här kursen är rätt i tiden för dig.


Jag ser så mycket fram emot att få ge dig nya insikter! Du är varmt välkommen!

Det kommer bli två magiska dagar, med kraften att förändra ditt liv! Jag hoppas vi ses!


Kursen sker online via videosamtal.

Teori varvas med övningar och gruppdiskussioner. 
Kursinnehåll:


I den här kursen kommer du få ta fram en tydlig bild av vad du egentligen vill, innerst inne och skapa en vision för framtiden. För att göra det behöver vi också kika inåt och stilla tankar och därför kommer vi även att prata stresshantering och öva oss i mindfulness.   • Hur fungerar vårt sinne?
  • Värderingar, hitta din väg och dina varför
  • Vad vill du på riktigt? Livssyfte
  • Balans i livet för en hållbar väg framåt
  • Vad drömmer du om? Vilka rädslor håller dig tillbaka? Vilka övertygelser har du med dig?
  • Mindset, hur kan du hantera rädslor?
  • Hantera tankar och känslor
  • Hur kan jag använda tankar och känslor för att förändra?
  • Vem behöver du vara/bli för att nå dina mål?
  • Hållbart självledarskap. Rutiner, strukturer och vanorKursen kan även erbjudas individuellt

under en halvdag till samma pris som 2 dagar i grupp.

"Jag hade en väldigt bra upplevelse av kursen. Fick många bra tips på hur jag ska utvecklas som person. Mycket nöjd!"Emma H
Pris & upplägg


När: vi hörs vid 2 tillfällen, 25-nov + 2-dec 2023

Tid: kl 10-12.30

Var: vi hörs i liten grupp via videosamtal, påslagen kamera behövs för gruppdiskussioner

Hur: för att alla ska känna sig bekväma så är det viktigt att vi alla bidrar till en varm och kärleksfull miljö i gruppen. Allt som sägs stannar i gruppen.

Investering: 3499kr, som betalas med faktura eller swish innan kursstart. Meddela vilket du föredrar. Diplom efter avslutad kurs


För frågor kontakta mig


Anmälan: fyll i nedan