Marias Julkalender 2022

Synsättet som förändrat mitt liv

Jag brukade kraschlanda i soffan lagom till jul. Det var alltid tusen saker som skulle fixas och trixas med, årets sista veckor. Det var full rulle på jobbet, avslutningar på barnens aktiviteter och julklappar som skulle inhandlas. För att inte tala om hur skinande rent hemmet skulle göras, för julefridens skull.


December brukar vara en stressig månad för många. Men det behöver inte vara så. Jag förändrade mitt förhållningssätt och lärde mig hur viktig återhämtningen är för mitt eget välmående. Vi kan förhålla oss till allt som händer runtomkring oss med ett inre lugn, även om omvärlden ibland kan kännas stökig .


Jag hoppas att det är den här julen du lägger ner prestationspiskan och istället ger dig själv massor av kärlek och omtanke. Marias Julkalender är tänkt att som en varm skön kashmirfilt du sveper om dig själv i.


Med start 1 december blir det 24 dagar av lugn och ro. Varje morgon får du en ny lucka att öppna i form av några tänkvärda ord och en avslappning/meditationssövning att göra. Det kommer ta mellan 5-10 minuter av din dag, men kommer att ge dig både avkoppling och ny energi, samtidigt som du får chans att öva dig på ett fantastiskt synsätt till livet. 


Var med och skapa en lugn och fridful jul!